Jouw privacy

Jouw privacy is voor ons net zo belangrijk als voor jou

Daarom gaan we bij Brandmembers uiterst zorgvuldig met je persoonsgegevens om. We beloven jou dat je de baas bent over jouw gegevens en je persoonsgegevens niet verkocht worden.  Je deelt bepaalde gegevens met ons en wij bieden je korting op producten en diensten.

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat ons platform persoonlijk, eenvoudig en betrouwbaar is. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om ons platform te verbeteren en onze diensten zo veel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat je gegevens met ons deelt. Wij koppelen de informatie die wij hebben. Daardoor kunnen we jouw vragen, interesse in producten of diensten en goed oppakken.

BRANDMEMBERS informeert jou graag persoonlijk en op het moment dat het voor jou relevant is. Deze informatie kan bestaan uit tips over producten die je gebruikt, nieuwsbrieven of interessante aanbiedingen. We sturen je bijvoorbeeld een e-mail met een persoonlijke aanbieding wanneer wij denken dat deze bij jou past. Of je ontvangt een sms-bericht op het moment dat er iets voorbij komt waarbij hebt aangegeven dat je daar informatie over wilt ontvangen, zodat je niet te veel betaalt als dat niet nodig is. Als je op meerdere platformen bij ons bekend data met ons deelt, dan kunnen daar voordelen aan verbonden zijn. Een voorbeeld daarvan is BRANDMEMBERS Compleet. Wij vertellen je graag meer over deze voordelen. Ook daarvoor verwerken we je gegevens.

Bij de verwerking van je gegevens staat jouw belang voorop! Jij moet er iets aan hebben.

Onze belofte:

BRANDMEMBERS is zorgvuldig met je gegevens. Je kunt erop rekenen dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ons houden aan de wet.

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden.Wij informeren je over het gebruik van je gegevens en bieden je simpele mogelijkheden om je gegevens en privacy-keuzes in te zien en aan te passen. Jij bepaalt wat er met je gegevens gebeurt. Wij respecteren de keuzes die je over je privacy hebt gemaakt.

In dit privacy statement hebben wij voor jou op een rij gezet hoe we omgaan met je persoonsgegevens. Je kunt hierin lezen welke gegevens wij van je verwerken en welke invloed je daar zelf op hebt. Dit privacy statement is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. Een overzicht hiervan vind je hieronder.

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

Alle B.V.’s die bij Brandmembers horen voeren hetzelfde privacy beleid. Zo weet je altijd waar je aan toe bent als je een je aanmeldt bij een van de platformen.

Jouw gegevens worden verwerkt door Brandmembers, Voorstraat 27 te Willemstad

2. Overzicht van de belangrijkste verwerkingen

Hieronder vind je een algemeen overzicht, waarin de belangrijkste gegevensverwerkingen staan. Het doel van het overzicht is om je in één oogopslag een goed beeld te geven van de gegevens die we van je verwerken als je onze platformen gebruikt. In dit overzicht staat ook welke keuzes je zelf per platform kunt maken.

Om persoonsgegevens te mogen verwerken moeten we ons kunnen beroepen op een rechtsgrond. We beroepen ons op de volgende rechtsgronden:

Noodzakelijk voor uitvoering en werking van het platform – zoals bijvoorbeeld voor de aanbiedingen, dienstverlening, -beheer en -beveiliging

Uitvoering van een wettelijke verplichting – zoals bijvoorbeeld dat we facturen en bestelgeschiedenis bewaren voor een periode van 7 jaar voor de belastingdienst

Gerechtvaardigd belang – deze zijn: het verbeteren van de platformen; informeren over het gebruik van het platform; trendanalyse; het voorkomen van fraude; marketing en verkoop

Toestemming – zoals bijvoorbeeld om je persoonlijke aanbiedingen te mogen sturen op basis van de gegevens die Brandmembers van jou heeft

3. Welke gegevens verwerken we van u?

Als je je op een platform van Brandmembers aanmeldt, verwerken wij bepaalde gegevens van je. Dat doen we ook als je je aanmeldt als klant of meedoet aan een actie. De gegevens die we van je verwerken zijn bijvoorbeeld je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en geboortedatum, welke dienst(en) je bij ons afneemt en telefoonnummer. Per platform kan er specifiek gevraagd worden naar informatie die met dat platform te maken heeft. Deze informatie gebruiken wij om specifiek voor jou een gerichte aanbieding te kunnen maken.

Brandmembers verwerkt uw gegevens in de eerste plaats om onze diensten aan u te kunnen leveren. Zonder verwerking van uw gegevens kunnen wij onze diensten niet aan u leveren.

Brandmembers verwerkt je persoons- en gebruiksgegevens om de dienstverlening te verbeteren en om je te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de diensten en producten die je bij ons afneemt, tenzij je daar natuurlijk bezwaar tegen hebt gemaakt. Je gegevens kunnen hiervoor gebruikt worden, door de privacy verklaring te accepteren heb je daar al toestemming voor gegeven..



Brandmembers gebruikt statistische analyses om onderzoek te doen naar trends in de markt. De informatie die wij uit deze analyses halen, gebruiken wij om onze producten, diensten en processen te beoordelen en aan te passen op grond van nieuwe ontwikkelingen. Deze onderzoeksresultaten worden gebruikt voor marketing- en verkoopactiviteiten die zich speciaal op jou richten. Daarvoor gebruiken wij je persoons- en gebruiksgegevens.

Brandmembers verstrekt je gegevens niet aan derden voor marketing, verkoop en andere bedrijfsmatige activiteiten. Als gegevens wel met derden worden verstrekt voor activiteiten dan is dit niet voor verkoop en gebeurt dit alleen in geanonimiseerde en geaggregeerde vorm. Daardoor is deze informatie op geen enkele manier meer tot jou te herleiden. Wie je bent blijft zo altijd geheim.

Brandmembers bewaart je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor we jouw gegevens gebruiken. Hoelang bepaalde gegevens worden bewaard is afhankelijk van de aard van de gegevens en waarvoor we ze verwerken. De bewaartermijn kan dus per doel verschillen.

Na afloop van de bewaartermijn worden je persoonsgegevens verwijderd of geanonimiseerd. Anonimiseren houdt in dat je persoonsgegevens worden ontdaan van alle kenmerken die laten zien dat jij het bent. Wat overblijft zijn statistische gegevens die op geen enkele manier meer aan jou kunnen worden gekoppeld. Deze statistische gegevens zijn voor ons van belang, omdat wij op basis daarvan inzicht kunnen krijgen in het gebruik dat van onze producten en diensten wordt gemaakt.

4. Inzage in uw gegevens

Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Dat betekent dat je kunt opvragen welke persoonsgegevens we van jou hebben en waarvoor we die gegevens gebruiken. Op deze plaats kun ook de correctheid van je gegevens controleren en aanpassen. Ook kan alles van jezelf hier met 1 druk op de knop verwijderen. Op dat moment ben je compleet uit onze systemen verdwenen.

5. Klacht indienen bij de toezichthouder

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (de AP). Dat kan via de website van de AP.
Je dient een account te hebben om de acties te kunnen bekijken. Login of maak hieronder je eigen account aan en profiteer van de vele acties!